Udruga Leptrići traži radnog terapeuta za rad na neodređeno vrijeme

05.01.2016.

Udruga Leptirići raspisuje natječaj za prijam radnika u radni odnos na neodređeno vrijeme, za radno mjesto: "Radni terapeut". 1 izvršitelj/ica za rad u „Kabinetu za terapije“ Ucdpdn Leptirići u Metkoviću i po potrebi u sjedištu Udruge u Pločama. Očekivani početak rada: veljača  2016. godine.
Uvjeti: stručni studij radne terapije (s tim izjednačen VŠS radni terapeut), položen stručni ispit za radnog terapeuta, položen vozački ispit B kategorije,poznavanje rada na PC-u, 1 godina radnog iskustva. 
Uz prijavu na natječaj kandidati trebaju priložiti: diplomu (kao dokaz da kandidat/kinja ima završen stručni studij radne terapije i s tim izjednačen VŠS radni terapeut, potvrdu, uvjerenje, svjedodžbu ili drugu javnu ispravu o položenom stručnom ispitu (kao dokaz da kandidat/kinja ima položen stručni ispit za radnog terapeuta), presliku vozačke dozvole (kao dokaz da kandidat/kinja ima položen vozački ispit, odnosno važeću dozvolu za upravljanje motornim vozilima B kategorije), presliku radne knjižice (uključujući sve stranice na kojima je upisan radni staž) ili elektronički zapis Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (sa sadržajem sukladnim članku 2. Pravilnika o elektroničkom zapisu podataka iz područja radnih odnosa), kao dokaz da kandidat/kinja ima najmanje 1 godinu radnog iskustva), kratki životopis, potvrdu o nekažnjavanju.
Poslodavac: Udruga cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptrići, rok za podnošenje prijava 11.01.2016. Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta dostaviti isključivo na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati. Kandidati će biti obavješteni o rezulatatima natječaja u roku od 7 dana od dana isteka roka za podnošenje prijava. Poslodavac: Udruga cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptrići

Kalendar događanja

« Siječanj 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31